Badlinnen

Clarysse produceert in België de meest duurzame handdoeken van Europa, en dat op hoogtechnologische Belgische weefgetouwen. Dat op zich is al een reden dat we fan zijn.

Maar daarnaast is het ook heel stijlvol.


Het badlinnen is bij ons te verkrijgen aan fabrieksprijzen. Indien u dit wenst te laten personaliseren, borduren wij dit met plezier voor u. Ook met eigen handdoekken kunnen wij u verder helpen. De prijs hiervan komt op 7,5 euro per handdoek. Dit geldt eveneens voor het borduren op eigen  bavetjes.


We bieden drie verschillende soorten aan met elk hun eigen topkwaliteit. Bekijk ze nu!


Florence

Deze luxueuze handdoek beschikt over een duurzaam karakter. Naast het gebruik van 100% biologisch katoen, worden de handdoeken dubbel gestikt en zijn de lusjes dubbel getwijnd voor een extra lange levensduur.


Het badlinnen is in 13 modieuze kleuren vergrijbaar.


COMBINATIE-TIP

Vraag ons naar de bijpassende badmatten en badjassen.

Talis

Fluffy, glanzend en van een uitstekende kwaliteit: ook deze handdoek is 100% Made in Belgium. Talis behoudt zijn vorm en zachtheid na het wassen.


Het badlinnen is in 6 mooie kleuren te verkrijgen.


COMBINATIE-TIP

Vraag ons naar de bijpassende badmatten en badjassen.

Cradle to Cradle

Onze Cradle-to-Cradle-handdoek is lekker zacht en heel absorberend, en bestaat uit 100% katoen. Bovendien is hij volledig biologisch afbreekbaar. Bij het vervaardigen wordt uitsluitend duurzame energie gebruikt, alles eraan is biologisch afbreekbaar. Zelfs de stikzijde en de verf. Deze ecologische handdoek heeft een C2C zilver certificaat.


Het badlinnen is in 3 mooie kleuren beschikbaar.


Op zoek naar een ideaal geboortecadeau?


Een gepersonaliseerd slabbetje  is daar het antwoord op.

De slabbetjes zijn volledig in België gemaakt en gaan door hun duurzame karakter extralang mee. Bekijk snel de voorraad en kies zelf de kleur van het borduurgaren.