Bestel nu uw gepersonaliseerd mondmasker!

Mondmaskers

Hoe graag we het ook anders zouden willen, mondmaskers zijn in Corona tijden een noodzakelijk kwaad. Dan kan je maar beter kiezen voor een mondmasker met stijl.

We maken ze volgens de richtlijnen van de FOD volksgezondheid.  Na feedback van een verpleegkundige die ze dag in dag uit draagt veranderden we de verticale naad naar twee horizontale naden. Dit gaf ons de mogelijkheid op het midden van het mondmasker te borduren.


Wij maken onze mondmaskers één voor één, met zorg voor het best mogelijke draagcomfort en gepersonaliseerd met je eigen teks.Je kan natuurlijk ook een tekst uit onze voorbeelden kiezen, of we kunnen je naam borduren, bedrijfsnaam, ...   Jij kiest.


Al onze mondmaskers zijn gemaakt uit linnen om het ademcomfort te garanderen. Wij maken gebruik van het linnen van de Belgische fabrikant Libeco.


BESTELLEN

Kies in de webwinkel een mondmasker en betaal meteen.

SAMENSTELLEN

Contacteer ons en bestel je persoonlijke mondmasker. Kies zelf de kleur en het opschrift, de maat en de plaats van de elastieken.

INSPIREREN

Doe hieronder inspiratie op in onze fotogalerij om voor jouw persoonlijke mondmasker.

Kleurkeuze

De prijs


Wat kost het?

 € 22 per masker. BTW en verzending binnen België inbegrepen. Eerst verkochten we ze aan

€ 25, de nieuwe prijs komt er door de BTW daling op mondmaskers. 


Indien u een logo of tekening wenst, rekenen wij een eenmalige digitalisatiekost van €25 euro aan. Indien u bij een latere bestelling deze tekening of logo wenst te gebruiken, bijvoorbeeld bij het borduren van truien, valt deze kost weg.


Opgelet: onze maskers worden gemaakt op bestelling. Dit wil zeggen dat ze natuurlijk graag retour nemen indien er zich toch een kwaliteitsprobleem zou voordoen. Dit wil ook zeggen dat u niet zomaar vrijblijvend kan bestellen en retour sturen. We zijn kleine zelfstandigen, geen Z***ndo.


Hoe ga je te werk?

Fotogalerij

Je eigen mondmasker stikken?


Dat kan met behulp van ons gratis patroon en toegevoegde werkwijze. Deze vind je terug op de onderstaande link.