Handdoek met naam

Gepersonaliseerd badlinnen is het ideale geschenk voor zowel jong als oud. Vaak borduren wij een naam in de stijl van het geboortekaartje of krijgt elk gezinslid zijn eigen handdoek toegeschreven. Ook als relatiegeschenk met het logo of bedrijfsnaam op, is dit een leuk en nuttig cadeau waar je zelf het budget van bepaalt.


Er is een ruim aanbod aan borduurgaren en het badlinnen is in 13 modieuze kleuren verkrijgbaar. Wij werken met het model Florence van Clarysse omdat deze luxueuze handdoek beschikt over een duurzaam karakter. Naast het gebruik van 100% biologisch katoen, worden de handdoeken dubbel gestikt en zijn de lusjes dubbel getwijnd voor een extra lange levensduur.


Clarysse zelf produceert in België de meest duurzame handdoeken van Europa, en dat op hoogtechnologische Belgische weefgetouwen.

handdoeken bestellen met naam bedrukt set voordelig

VOORDELIGE SET: €45

Deze set ter waarde van €56.50 wordt aangeboden aan €45.


Het pakket bevat

- twee washandjes

- een handdoek van 50X100 cm met naam

- een badlaken van 70X140 cm met naam

Towels with love

Florence badlinnen artikelen

Uiteraard kan u ook alle artikelen los bestellen en zo zelf een pakket samenstellen.  Wij pakken dit samen als één cadeau voor u in.


SET WASHAND MET NAAM

washandjes set met naam bestellen

€15.95

Set van twee gepersonaliseerde washandjes.

GASTENDOEKJE MET NAAM

gastendoekjes met naam bestellen bedrukt

€10.95

Afmeting: 30 op 50 cm.

HANDDOEK MET NAAM

handdoek met naam bestellen bedrukt

€18.95

Afmeting: 50 op 100 cm.

BADLAKEN MET NAAM

bedrukken naam op handdoek origineel cadeau

€31.50

Afmeting: 70 op 140 cm.

DOUCHELAKEN MET NAAM

handdoek met naam bedrukken bestellen in Antwerpen

€49.90

Afmeting: 90 op 180 cm.

Handdoeken

ZONDER BORDUURSEL

Je kan ervoor kiezen om de handdoek te laten personaliseren met een tekst of naam naar keuze, maar kan dit ook blanco aanschaffen. Dit ter aanvulling van een set, of gewoon als losstaand stuk.

Bekijk de verschillende afmetingen en kleuren in de webwinkel.

handdoeken clarysse florence bestellen

Gepersonaliseerde badjas

badjas met eigen naam borduren

Badjas Florence

Het gamma van Florence heeft een bijpassende badjas. Deze is te verkrijgen in vijf kleuren en is eveneens 100% biologisch katoen. De uitstekende kwaliteit in combinatie met het fluweelzachte velours, geeft de badjas een luxueuze uitstraling.


Net zoals het badlinnen kan de kamerjas zonder personalistie besteld worden.

badjas met naam Wouter
bjas met eigen naam op borst Marcel

Indien men voor personaliseren kiest, kan er zowel op de borst- als op het rugpand geborduurd worden. Soms worden ook de initialen op de mouw gezet voor een subtiele touch.

Gepersonaliseerd vanaf

€65

zachte badjas bestellen

Badjas Fluffy

Naast de veloursbadjassen hebben we ook 'fluffy' badjassen, die hun naam te danken hebben aan hun extreem zachte structuur. We hebben hier zowel een mannen- als vrouwenmodel in. Bekijk hieronder de artikelen, of bekijk ze in onze webwinkel. Daar kan je eveneens een kinderformaat terug vinden.

Gepersonaliseerd vanaf

€39.95

Gepersonaliseerde bavetjes

Als geboortegeschenk kan je niet alleen kiezen voor de naam of een persoonlijke boodschap op een handdoek, je kan dit ook laten borduren op een slabbetje. Bekijk ons ruim aanbod van babytextiel, of doe ideeën op onder de rubriek 'Kraamcadeaus' voor het perfecte geschenk.

origineel babycadeau bavet met naam Morgane
Kraamcadeau bavet met leuke tekst mijnen beir grolt
grote bavet met naam Emma

Eigen textiel laten borduren

Heb je al je badlinnen of een slabbetje aangeschaft en had je dit alsnog willen laten personaliseren? Dat kan! De prijs van het borduursel hangt af van hoeveel steker er in jouw ontwerp zitten, maar doorgaans komt dit op €7,5 voor 1 stuk. Dit wordt voordeliger indien er meerdere stuks tegelijk worden binnen gedaan. Twijfel je of je of we je item kunnen personaliseren? Vraag het gerust!