Bedrukken en borduren

Bestel nu uw gepersonaliseerd mondmasker!

Hoe graag we het ook anders zouden willen, mondmaskers zijn in Corona tijden een noodzakelijk kwaad. Dan kan je maar beter kiezen voor een mondmasker met stijl.

We maken ze volgens de richtlijnen van de FOD volksgezondheid.  Na feedback van een verpleegkundige die ze dag in dag uit draagt veranderden we de verticale naad naar twee horizontale naden. Dit gaf ons de mogelijkheid op het midden van het mondmasker te borduren.


Wij maken onze mondmaskers één voor één, met zorg voor het best mogelijke draagcomfort en gepersonaliseerd met je eigen tekst! Je kan natuurlijk ook een tekst uit onze voorbeelden kiezen, of we kunnen je naam borduren, bedrijfsnaam, ...   Jij kiest.


Hoe ga je te werk?

  • Kies in de webwinkel een mondmasker en bestel en betaal meteen. Easy-peasy.
  • Contacteer ons en bestel je persoonlijke mondmasker. Kies zelf de kleur en de tekst, de maat en de plaats van de elastiek. 


Wat kost het?

 € 22 per masker. BTW en verzending binnen België inbegrepen. Eerst verkochten we ze aan € 25, de nieuwe prijs komt er door de BTW daling op mondmaskers.  Opgelet: onze maskers worden gemaakt op bestelling. Dit wil zeggen dat ze natuurlijk graag retour nemen indien er zich toch een kwaliteitsprobleem zou voordoen. Dit wil ook zeggen dat u niet zomaar vrijblijvend kan bestellen en retour sturen. We zijn kleine zelfstandigen, geen Z***ndo.


Is dat wel duurzaam?

Zeker en vast. Onze maskers worden gemaakt volgens de richtlijn van de FOD Volksgezondheid uit 100% Belgisch linnen en kan je wassen op 90°C. En blijven wassen. Ook de tekst zal niet verdwijnen; deze wordt immers geborduurd.

Copyright © Alle rechten voorbehouden

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren