Bedrukken en borduren

Bestel nu uw gepersonaliseerd mondmasker!

Hoe graag we het ook anders zouden willen, mondmaskers zijn in Corona tijden een noodzakelijk kwaad. Dan kan je maar beter kiezen voor een mondmasker met stijl.

We maken ze volgens de richtlijnen van de FOD volksgezondheid.  Na feedback van een verpleegkundige die ze dag in dag uit draagt veranderden we de verticale naad naar twee horizontale naden. Dit geeft een belangrijke verbetering van het draagcomfort.


Wij maken onze mondmaskers één voor één, met zorg voor het best mogelijke draagcomfort en gepersonaliseerd met je eigen tekst! Je kan natuurlijk ook een tekst uit onze voorbeelden kiezen, of we kunnen je naam borduren, bedrijfsnaam, ...   Jij kiest.


Hoe ga je te werk?

Kies de  kleurencombinatie en kies daarna je tekst. Stuur  ons een bericht via het contactformulier en wij contacteren je voor verdere afspraken ivm. levertijden en betaling. Simpel. 


Wat kost het?

 € 22 per masker. BTW en verzending binnen België inbegrepen. Eerst verkochten we ze aan € 25, de nieuwe prijs komt er door de BTW daling op mondmaskers.  Opgelet: onze maskers worden gemaakt op bestelling. Dit wil zeggen dat we ze natuurlijk graag retour nemen indien er zich toch een kwaliteitsprobleem zou voordoen. Dit wil ook zeggen dat u niet zomaar vrijblijvend kan bestellen en retour sturen. We zijn kleine zelfstandigen, geen Z***ndo.


Is dat wel duurzaam?

Zeker en vast. Onze maskers worden gemaakt volgens de richtlijn van de FOD Volksgezondheid uit katoen en Belgisch linnen en kan je wassen op 90°C. En blijven wassen. Ook de tekst zal niet verdwijnen; deze wordt immers geborduurd.


Copyright © Alle rechten voorbehouden

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren